top of page
Papendrechtse ondernemers zijn goud waard

Ondernemerschap maakt dat het bruist in Papendrecht. Dankzij tal van daadkrachtige entrepreneurs staan we bekend als innovatieve gemeente in een regio vol aanpakkers. Een gegeven om trots op te zijn!

Daarom introduceert gemeente Papendrecht samen met Papendrecht Verrast twee soorten awards waarmee we lokale bedrijven in de spotlight zetten: de Jaar Award en de Seizoens Award.

Seizoens Awards

Elk jaargetijde zetten we een bedrijf dat het verdient in het zonnetje. Met een jury die bestaat uit verschillende Papendrechtse ondernemers, kiezen we zo een winnaar voor de Lente, Zomer, Herfst en Winter Award. Help de jury met de keuze en nomineer.

Jaar Awards

Samen met de gemeente Papendrecht organiseert Papendrecht Verrast de Ondernemers Award Papendrecht. De Jaar Awards worden uitgereikt in verschillende categoriën. Nomineer voor deze verrassende award en spreek zo je waardering uit voor een Papendrechts bedrijf.

balk 1924px.png
WhatsApp Image 2023-09-07 at 14.03.47 (1).jpeg
De Award

EEN ECHTE PAPENDRECHTSE AAICHIE

De award is ontworpen door het organisatiecomité van Papendrecht Verrast en is vormgegeven door scheepswerf Matena. En met een kei van Vego als sokkel en een door schoenmaker Hazona vervaardigd naamplaatje is het een unieke Aaichie geworden. 

 

Gemaakt vóór en dóór Papendrechters. 

THE MAKING OFF

bottom of page