top of page

Papendrechtse ondernemers zijn goud waard

Samen met de gemeente Papendrecht organiseert Papendrecht Verrast de Ondernemers Award Papendrecht. Spreek je waardering uit voor plaatselijke bedrijven door hen te nomineren voor deze verrassende en echt Papendrechtse Award.     

 

Papendrechtse ondernemers maken zichzelf en elkaar sterker door onderling samen te werken, elkaar te inspireren en lokaal in te kopen. Door je met elkaar te verbinden, bereik je een win-winsituatie die goed is voor het hele Papendrechtse ondernemersklimaat. En daardoor ook goed voor Papendrecht als gemeente.  

Tijd dus om lokale bedrijven in de spotlights te zetten en te laten merken dat je trots op hen bent. 

Rode loper jaar award

Save the date

Op dinsdag 12 november worden, tijdens de feestelijke Business & Bites van de gemeente Papendrecht, de Ondernemers Awards  Papendrecht uitgereikt.

 

Nomineren van Papendrechtse bedrijven kan tot 13 oktober 2024. De jury bekijkt alle ingezonden nominaties en kiest drie winnaars uit de (business to business) bedrijven met de meeste nominaties. Dus jouw stem telt!

Publieksprijs

Uit de ingezonden nominaties selecteert de jury ook een top 5 van bedrijven die in aanmerking komen voor de Publieksprijs. Op deze top 5 kan van 18 tot 27 oktober gestemd worden. Zo bepaalt het publiek wie deze Award in de wacht sleept. Houd deze website en de socials van Papendrecht Verrast in de gaten.

DSC05299-Enhanced-NR-web.jpg

De Award

EEN ECHTE PAPENDRECHTSE AAICHIE

De award is ontworpen door het organisatiecomité van Papendrecht Verrast en is vormgegeven door scheepswerf Matena. En met een kei van Vego (nu KPS Drechtsteden) als sokkel en een door schoenmaker Hazona vervaardigd naamplaatje is het een unieke Aaichie geworden. Gemaakt vóór en dóór Papendrechters. 

balk 1924px.png
bottom of page