top of page
Papendrechtse ondernemers zijn goud waard

Ondernemerschap maakt dat het bruist in Papendrecht. Dankzij tal van daadkrachtige entrepreneurs staan we in een regio bekend als innovatieve gemeente vol aanpakkers.

 

Een gegeven om trots op te zijn! Daarom introduceert gemeente Papendrecht samen met Papendrecht Verrast twee soorten  awards waarmee we lokale ondernemers in de spotlights zetten:

De Seizoens Awards en de Jaar Awards. 

Seizoens Awards

Elk jaargetijde zetten we een ondernemer die het verdient in het zonnetje. Met een jury die bestaat uit verschillende Papendrechtse ondernemers, kiezen we zo een winnaar voor de Lente, Zomer, Herfst en Winter Award.

Jaar Awards

Samen met de gemeente Papendrecht organiseert Papendrecht Verrast voor de eerste keer de Ondernemers Award Papendrecht. Als in Papendrecht gevestigde ondernemer kun je met deze  verrassende award je waardering uitspreken voor je plaatselijke collega-ondernemers.

balk 1924px.png
De Award Aaichie
De Award

EEN ECHTE PAPENDRECHTSE AAICHIE

De award is ontworpen door het organisatiecomité van Papendrecht Verrast en is vormgegeven door scheepswerf Matena. En met een kei van Vego als sokkel en een door schoenmaker Hazona vervaardigd naamplaatje is het een unieke Aaichie geworden. Gemaakt vóór en dóór Papendrechters. 

bottom of page