top of page

Papendrechtse ondernemers
zijn goud waard

Red Carpet Event
balk 1924px.png

Vier het ondernemerschap

Ondernemerschap maakt dat het bruist in Papendrecht. Dankzij tal van daadkrachtige entrepreneurs staan we bekend als innovatieve gemeente in een regio vol aanpakkers. Een gegeven om trots op te zijn!

Daarom introduceert gemeente Papendrecht samen met Papendrecht Verrast twee soorten awards waarmee we lokale ondernemers in de spotlights zetten: de Jaar Award en de Seizoens Award.
En je kunt  jouw meest inspirerende (collega-)ondernemer aanbevelen bij de jury via het formulier op de contact pagina  of een mail aan welkom@ondernemersawardpapendrecht.nl.

Tijdens de feestelijke Business & Bites van gemeente Papendrecht  is de uitreiking van de Jaar Awards. Dit jaar vindt die plaats op dinsdag 14 november 2023 vanaf 18.00 uur in het Leonardo hotel. 

balk 1924px.png
Papendrechtse ondernemers zijn goud waard

Daarom introduceert gemeente Papendrecht samen met Papendrecht Verrast twee soorten  awards waarmee we lokale ondernemers in de spotlights zetten:

 

De Seizoens Awards en de Jaar Awards 

Seizoens Awards

Elk jaargetijde zetten we een ondernemer die het verdient in het zonnetje. Met een jury die bestaat uit verschillende Papendrechtse ondernemers kiezen we zo een winnaar voor de Lente, Zomer, Herfst en Winter Award. 

Jaar Awards

Samen met de gemeente Papendrecht organiseert Papendrecht Verrast voor de eerste keer de Ondernemers Award Papendrecht. Als in Papendrecht gevestigde ondernemer kun je met deze  verrassende award je waardering uitspreken voor je plaatselijke collega-ondernemers.

‘Ik ben zeer vereerd!’

Jasper ’t Jong  |  Barend Romijn
Winnaar 1e Ondernemers Award  |  Lente 2023

tristan-gassert-IRzq8sDxb7w-unsplash.jpg

Welke ondernemer wil jij in het zonnetje zetten?

Logo Ondernemersvereniging Papendrecht
Logo Business Connected Drechtsteden
Logo Winkelpark de Meent
Logo Winkelcentrum Westpolder
Logo Winkelcentrum Wilgendonk
Logo Winkelcentrum Markt van Matena
bottom of page