top of page

Papendrechtse ondernemers
zijn goud waard

balk 1924px.png

Daarom introduceert gemeente Papendrecht samen met Papendrecht Verrast twee soorten  awards waarmee we lokale  ondernemers met hun bedrijf  in de spotlight zetten:

 

De Seizoens Awards en de Jaar Awards 

Seizoens Awards

Elk jaargetijde zetten we een bedrijf dat het verdient in het zonnetje. Met een jury die bestaat uit verschillende Papendrechtse ondernemers kiezen we zo een winnaar voor de Lente, Zomer, Herfst en Winter Award. Help de jury met de keuze en nomineer.

Jaar Awards

Samen met de gemeente Papendrecht organiseert Papendrecht Verrast de Ondernemers Award Papendrecht. De Jaar Awards worden uitgereikt in verschillende categoriën. Nomineer voor deze verrassende award en spreek zo  je waardering uit voor een Papendrechts bedrijf.

‘Dankjewel dat jullie ons gezien hebben!

Kitty van Veen en Debra Bounin  |  Sport- en dansstudio Bounce

Winnaar Ondernemers Award  |  Herfst 2023

Red Carpet Event
balk 1924px.png
Vier het ondernemerschap

Ondernemerschap maakt dat het bruist in Papendrecht. Dankzij tal van daadkrachtige entrepreneurs staan we bekend als innovatieve gemeente in een regio vol aanpakkers. Een gegeven om trots op te zijn!

Daarom worden rond de dag van de ondernemer in november  - tijdens een feestelijke Business & Bites van gemeente Papendrecht - de Jaar Awards in verschillende categoriën uitgereikt.  

tristan-gassert-IRzq8sDxb7w-unsplash.jpg
Welk bedrijf wil jij in het zonnetje zetten?
Logo Ondernemersvereniging Papendrecht
logo_bcd_edited.png
logo_DeMeent_edited.png
Logo Winkelcentrum Westpolder
Logo Winkelcentrum Wilgendonk
Logo Winkelcentrum Markt van Matena
bottom of page