top of page
Jurylid OAP - Caroline den Ouden
  • LinkedIn

Friz Dezign vormgeving & communicatie

Caroline den Ouden-Huijgen

Caroline den Ouden-Huijgen uit Papendrecht, eigenaar van Friz Dezign vormgeving & communicatie in Papendrecht en vrijwilliger/bestuurslid bij Papendrecht Verrast.

KORTE OMSCHRIJVING BEDRIJF

Ik ben grafisch vormgever en met mijn bedrijf Friz Dezign verzorg ik de visuele communicatie voor bedrijven. Ik help bedrijven graag met het maken van een passende huisstijl en deze consequent door te voeren voor goede herkenbaarheid. Vormgeving en communicatie waar je blij van wordt!

MIJN MOTIVATIE OM JURYLID TE WORDEN

Met Papendrecht Verrast zijn we in samenwerking met de gemeente begonnen aan de oprichting van de Ondernemers Award Papendrecht. Dit vanuit de behoefte om Papendrechtse ondernemers een podium te geven en in het zonnetje te kunnen zetten. Ik verdiep me met veel plezier in alle mooie bedrijven die er in Papendrecht zijn en help graag mee om deze een podium te geven.

HOE IK KIJK NAAR ONDERNEMEND PAPENDRECHT

Papendrecht is al van oudsher een ondernemend dorp. Er zijn hier familiebedrijven gevestigd die  al jaren actief zijn en bedrijven die zijn uitgegroeid tot internationale ondernemingen. Ik denk dat Papendrecht zich hier echt in onderscheidt en daar mogen we best trots op zijn. Ondernemers kunnen door te netwerken en samen te werken elkaar versterken en groeien.

MIJN KERNWAARDEN

Creativiteit, vernieuwing, inspiratie, authenticiteit, duidelijkheid, betrokkenheid.

bottom of page