top of page
Jurylid OAP - Danielle Matena
  • LinkedIn

Danielle Matena-van Waterschoot

Aanzet Werving & Selectie

Danielle Matena-van Waterschoot uit Papendrecht, eigenaar bij Aanzet Werving & Selectie en vrijwilliger bij Papendrecht Verrast en de Ondernemersvereniging Papendrecht.

KORTE OMSCHRIJVING BEDRIJF

Wij bemiddelen tussen werkgever en werknemer. Vanuit de werkgever gaan wij op zoek naar nieuwe medewerkers en vice versa. Na een uitgebreid intakegesprek gaan we op zoek naar een passende functie. We kijken niet alleen naar kennis en kunde maar ook naar de persoon achter het cv. Hierdoor komen er vaak bepaalde eigenschappen of ervaringen naar voren waardoor de zoektocht een andere wending kan krijgen. Een opleiding zegt niet alles. Niet iedereen past bij ieder bedrijf en niet ieder bedrijf past bij alle kandidaten. Het belangrijkste is dat de juiste kandidaat op de juiste ‘plek’ komt te zitten. Dit komt niet alleen de productiviteit en wil ten goede maar ook de werksfeer. Het ziekteverzuim en de kans op verloop wordt hierdoor ingeperkt. The best of both! Daarnaast ben ik een erkend extern vertrouwenspersoon en dat draagt bij aan een veilige en plezierige werkomgeving.

MIJN MOTIVATIE OM JURYLID TE WORDEN

Vanuit mijn werk en via mijn vrijwilligerswerk bij Papendrecht Verrast, voetbalvereniging Papendrecht en de Ondernemingsvereniging Papendrecht zie ik veel Papendrechtse ondernemers. Een kleine ‘stad’ waar we trots zijn op onze ondernemers: leuk om bij te dragen aan het in de spotlights te zetten van de ondernemers.

HOE IK KIJK NAAR ONDERNEMEND PAPENDRECHT

We hebben in ons dorp veel verschillende ondernemers van klein tot groot. Ik zou het mooi vinden als bedrijven elkaar beter weten te vinden in het samenwerken met de eigen ondernemers in het dorp.

MIJN KERNWAARDEN

Behandel mensen zoals je zelf behandelt wil worden: eerlijk, oprecht, empathie en met een hoop humor.

bottom of page