top of page
Jurylid OAP - Hamida Hamerslag
  • LinkedIn

Hamida Hamerslag

Weddings & Celebrations

Hamida Hamerslag uit Papendrecht,  weddingplanner en professioneel ceremoniemeester bij Weddings & Celebrations in Papendrecht.

KORTE OMSCHRIJVING BEDRIJF

In 2016 ben ik gestart met mijn onderneming Weddings & Celebrations, waarbij ik aanstaande bruidsparen help met het realiseren van hun droomhuwelijk. Hoe de bruiloft eruit moet zien, is voor iedereen anders - and theres where I come in - ik organiseer, creëer en begeleid bruiloften helemaal naar wens van aanstaande bruidsparen. Mijn expertise ligt bij zowel grootschalige als multiculturele bruiloften. Sinds vorig jaar ben ik ook begonnen met de Wedding Business Academy, waarbij ik toekomstige weddingplanners opleid. Samen streven we naar het creëren van blijvende herinneringen en prachtige bruiloften.

MIJN MOTIVATIE OM JURYLID TE WORDEN

Ik ben een geboren Rotterdammer, maar al meer dan 20 jaar een trotse inwoner van Papendrecht. Mijn grootste drijfveer om deel uit te maken van de vakjury is mijn sterke band met deze plaats en mijn rol als vrouwelijke ondernemer hier. Papendrecht heeft zoveel te bieden op vele vlakken! Door het delen van mijn expertise op het gebied ondernemerschap en mijn persoonlijke ervaringen als inwoner, vind ik het geweldig om op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan Papendrecht samen met gelijkstemde ondernemers.

HOE IK KIJK NAAR ONDERNEMEND PAPENDRECHT

Papendrecht is een plek waar mensen van alle leeftijden en achtergronden wonen. Of ze nu hier geboren zijn of vanuit een andere stad. Deze diversiteit weerspiegelt zich ook in de levendige ondernemerscultuur van onze stad. Het aantal bedrijven dat hier gevestigd is, is net zo gevarieerd als onze gemeenschap zelf, met grote en kleine ondernemingen die elk hun eigen specialiteiten en expertisegebieden hebben. Dit maakt Papendrecht aantrekkelijk, niet alleen voor de lokale bevolking, maar ook voor mensen van elders die hier komen voor de bedrijvigheid die onze stad te bieden heeft. En dat bij elkaar genomen vind ik pakweg geweldig!

MIJN KERNWAARDEN

Trots: ik hecht waarde aan mijn verbondenheid als trotse inwoner van Papendrecht.
Positieve energie: mijn positieve instelling en enthousiasme uitstralen in alles wat ik doe.
Betrokkenheid: actief betrokken zijn om een toegevoegde waarde te leveren.
Ondernemerschap: als vrouwelijke ondernemer kennis delen en benutten om bij te dragen aan
Papendrecht.
Samenwerking: gemeenschappelijke doelen te bereiken.
Ontwikkeling: groei en vooruitgang, op zowel zakelijk als gemeenschappelijk niveau, voor en
vanuit Papendrecht.

bottom of page