top of page
Jurylid OAP - Marielle Stolker
  • LinkedIn

Mariëlle Stolker

Parelss

Mariëlle Stolker uit Papendrecht, eigenaar bij Parelss uit Papendrecht en coördinator bij Papendrecht Verrast in Business.
 

KORTE BESCHRIJVING BEDRIJF

Parelss is een energetisch centrum voor holistische coaching en lichaamswerk. Parelss staat voor:

P   persoonlijke ontwikkeling

A  aandacht en adem

R  ratio en rituelen

E  emoties en energie

L  lichaam en loslaten

S  spirit & soul

S  systemisch (ge)heel.

Parelss brengt verbinding voor welzijn in de body en de mind. Met massages en coaching ga je beter voelen en samenwerken met je lichaam en komen emoties en energetische blokkades vrij. Je ervaart ontspanning en krijgt zelfinzicht. Zo komt er meer balans en voel je de verbinding met en in jezelf.

MIJN MOTIVATIE OM JURYLID TE WORDEN
Vanuit mijn rol als coördinator Papendrecht Verrast in Business mag ik bij ondernemers in de keuken kijken. Het is altijd treffend om de passie en gedrevenheid te zien en te voelen. Na de Business Bakkies en Heart 2 Hearts is de Award een prachtig middel om ondernemers in het zonnetje te zetten en om ondernemers te verbinden door het event rond de uitreiking van de jaar awards met de gemeente. De jury bestaat uit een mooie melange ondernemers en dat inspireert. Met de Awards maken we inwoners en bezoekers bewust van de parels om ons

heen.

HOE KIJK IK NAAR ONDERNEMEND PAPENDRECHT
Ik ben trots op het ondernemerschap in Papendrecht. De gedrevenheid en veelzijdigheid van hoogwaardige kwaliteit zijn typerend. Er is synergie tussen de bedrijven en het is mooi om te zien hoe grotere spelers de wat kleinere inzetten, uiteindelijk altijd om elkaar beter te maken. Ik ben benieuwd naar de mens achter de ondernemer, die vaak vol passie in het leven staat. Wat drijft ze? Hoe maken ze verschil? Hoe zorgen ze voor groei en ontwikkeling van hun bedrijf en mensen. Hoe gaan ze om met risico’s? Ik zie vakmensen met liefde voor hun vak en oog voor de omgeving.

MIJN KERNWAARDEN
Vrijheid, liefde, innerlijke rust, authenticiteit en spiritualiteit.

bottom of page