top of page
Jurylid OAP - Ninetta Lorenc
  • LinkedIn

Ninetta Lorenc

Gemeente Papendrecht

Ninetta Lorenc uit Papendrecht, Account Manager Bedrijven bij de Gemeente Papendrecht

KORTE OMSCHRIJVING BEDRIJF

Ik ben accountmanager bedrijven bij de gemeente Papendrecht en ik ondersteun en help ondernemers op weg in 'gemeenteland'. Ik werk graag samen met ondernemers- en winkeliersverenigingen, bedrijven en organisaties en stem ontwikkelingen en nieuws met hen af. Daardoor kan ik de verschillende partijen en (individuele) ondernemers met elkaar verbinden. Op deze manier draag ik bij aan een goed en gezond ondernemersklimaat in Papendrecht.

MIJN MOTIVATIE OM JURYLID TE WORDEN

Omdat ik al geruime tijd bij de gemeente werk, ken ik veel bedrijven. Ik ben er geweest, ken hen van naam, of weet de achtergronden en historie. Die kennis en eventuele actuele ontwikkelingen kunnen van pas zijn bij vragen vanuit de jury.

HOE KIJK IK NAAR ONDERNEMEND PAPENDRECHT

Papendrecht heeft prachtige bedrijven, groot en klein, internationaal opererend of puur lokaal. We hebben mooie en aantrekkelijke winkelcentra en grote en kleine bedrijventerreinen. Ook op kleinere schaal in de wijk en aan huis zijn talrijke en diverse ondernemingen gehuisvest. De ondernemers-, winkeliers- en sportverenigingen zorgen voor onderlinge verbinding en maatschappelijke betrokkenheid. Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen passie. Dat maakt Ondernemend Papendrecht verrassend, boeiend en altijd interessant.

MIJN KERNWAARDEN

Dienstverlenend, flexibel, toegankelijk, betrouwbaar, zakelijk

bottom of page