top of page
Jurylid OAP - Peter Deege
  • LinkedIn

Peter Deege

Drechtsteden Accountants en Adviseurs BV

Peter Deege uit Papendrecht, directeur bij Drechtsteden Accountants en Adviseurs, voorzitter bij de Ondernemersvereniging Papendrecht en bestuurslid bij Papendrecht Verrast.

KORTE OMSCHRIJVING BEDRIJF

Drechtsteden Accountants en Adviseurs is een bij haar klanten betrokken accountantskantoor voor full service dienstverlening. Van administratie voeren, opstellen jaarrekeningen en aangiften tot gehele personeelsadministratie en fiscale en bedrijfsadvisering. Onze missie: klanten helpen hun ambities te realiseren door CFO en sparring partner te zijn. OVP Papendrecht is één van de initiatiefnemers van de Ondernemersaward en is de netwerk- en belangenorganisatie voor ondernemingen gevestigd in Papendrecht.

MIJN MOTIVATIE OM JURYLID TE WORDEN

Ik zie vele mooie ondernemers en ondernemingen in Papendrecht. Door de Ondernemers Award is het mogelijk om enkele van hen eens goed in het zonnetje te zetten en kunnen bedrijven en inwoners ontdekken welke mooie parels wij in Papendrecht hebben. Daar mogen we trots op zijn.

HOE IK KIJK NAAR ONDERNEMEND PAPENDRECHT

Ik zie een prachtige toekomst voor Papendrecht e.o. dankzij die mooie ondernemers. Ondernemers overigens die zich niet op de borst slaan van ‘hier ben ik’, maar hard aan hun organisatie werken en vooral bescheiden blijven. Wel veel betrokken ondernemers bij maatschappelijke zaken zoals armoedebestrijding, sponsoren van sportverenigingen etc. Wanneer bedrijven en gemeente handen ineen slaan dan leidt dat tot bloei voor Papendrecht als geheel.

MIJN KERNWAARDEN

Dat vind ik wel heel lastige vraag om over je zelf te beantwoorden. Laat ik zeggen dat ik de volgende kernwaarden hoog in het vaandel heb staan en hoop dat mensen dit herkennen

  • betrouwbaar

  • betrokken en bewogen met mensen

  • hardwerkend

  • rechtvaardigheid en eerlijkheid

bottom of page