top of page
Jurylid OAP - Robert van Campenhout
  • LinkedIn

Robert van Campenhout

ParkTrust Centrummanagement

Robert van Campenhout uit Papendrecht,  centrummanager bij ParkTrust in Dordrecht

KORTE OMSCHRIJVING BEDRIJF

ParkTrust Centrummanagement richt zich op alle facetten van veiligheid en dienstverlening ten behoeve van ondernemers en haar bezoekers op bedrijventerreinen en winkelgebieden door heel Nederland. Doelstelling is om voor overheden, eigenaren, stichtingen en/of voor individuele gebruikers een meerwaarde te creëren en te ontzorgen. ParkTrust is een in Dordrecht gevestigd bedrijf dat zich richt op alle facetten van veiligheid en dienstverlening ten behoeve van ondernemers op bedrijventerreinen en op winkelgebieden. De doelstelling is om voor overheden, eigenaren, stichtingen en/of voor individuele gebruikers een meerwaarde te creëren.

MIJN MOTIVATIE OM JURYLID TE WORDEN

Mijn doel en motivatie is om ondernemers in de picture te krijgen en een blijk van waardering te geven voor hun inbreng binnen Papendrecht. 

HOE IK KIJK NAAR ONDERNEMEND PAPENDRECHT

Ik ben ruim 8 jaar actief binnen Papendrecht als centrummanager WinkelPark de Meent en daarvoor als ondernemer. Nu werkzaam bij ParkTrust mag ik met veel plezier meerdere winkelgebieden aansturen. Mijn indruk bij de ondernemers uit Papendrecht is dat ze maatschappelijk betrokken en ondernemend zijn.

MIJN KERNWAARDEN

Betrokken, betrouwbaar, wat ik beloof doe ik ook, altijd op zoek naar verbinding

bottom of page