top of page

Barend Romijn eerste winnaar Ondernemers Award Papendrecht Lente 2023

Updated: Sep 13, 2023

PERSBERICHT 15 juni 2023 Op donderdagmiddag 15 juni is Jasper ’t Jong van electro speciaalzaak Barend Romijn overvallen door wethouder Economie Sophia de Keizer en Sinus Lammers als voorzitter van de jury van de Ondernemers Award Papendrecht. WINNAAR

Op deze zonnige middag werd de speciaal ontworpen award aan Jasper ’t Jong overhandigd als eerste winnaar van de Ondernemers Award Papendrecht. Sophia de Keizer reikte de award uit, vergezeld van een bos bloemen. Sinus Lammers bood de oorkonde en het juryrapport aan en lichtte toe waarom Barend Romijn de prijs heeft gewonnen.


LENTE AWARD

De jury looft elk seizoen een prijs uit aan een Papendrechtse ondernemer die zich positief onderscheidt, en de eerste prijs, de Lente Award, is voor Barend Romijn. In het juryrapport wordt de electro speciaalzaak vooral geprezen om zijn goede service en meedenken met zijn klanten. Zijn oprechte adviezen zorgen ervoor dat zijn klanten loyaal worden. En Barend Romijn valt hiermee, als echt Papendrechts bedrijf zonder landelijk opererend filiaal, positief op.

AAICHIE

De award is ontworpen door het organisatiecomité van Papendrecht Verrast en is vormgegeven door scheepswerf Matena. En met een kei van Vego als sokkel en een door schoenmaker Westpolder en Hazona vervaardigd naamplaatje is het een unieke Aaichie geworden. Gemaakt vóór en dóór Papendrechters.

14 views

Comments


bottom of page