top of page

Bounce winnaar Ondernemers Award Papendrecht Herfst 2023

Op woensdag 13 december zijn Kitty van Veen en Debra Bounin van Sport & dansstudio Bounce door Sophia de Keizer, wethouder Economie, en een groot deel van de jury van de Ondernemers Award Papendrecht overvallen als winnaar van de Herfst Award; de derde Seizoens Award.


Het was vroeg in de ochtend toen het team van de jury zich meldde bij Bounce voor een groepsles op maat. Na de opwarming kwam de aap uit de mouw en bood Hamida Hamerslag, namens de jury, de bloemen, het juryrapport en de oorkonde aan. Wethouder Sophia de Keizer overhandigde het collectorsitem, de Aaichie, die speciaal voor deze award ontwikkeld is vóór en dóór lokale ondernemers. De jury was verschillende keren getipt over Bounce, en ook binnen de jury zélf was al meermaals gesproken over de sport & dansstudio. Kitty van Veen en Debra Bounin zijn ondernemend en hebben hart voor hun vak en hun leden. Plezier staat voorop, maar als er gewonnen kan worden is de winnaarsmentaliteit er wel dégelijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Bounce al veel nationale prijzen in de wacht heeft gesleept.


Sport & dansstudio Bounce is de terechte winnaar van de Herfst Award!

In maart 2024 zal de eerste Winter Award worden uitgereikt. Wil je de jury inspireren? Ga dan naar ‘nomineren’ op deze website.


En de jury heeft de groepsles na de huldiging met plezier afgemaakt. Bedankt voor de leuke jumples  Bounce!
12 views

Comments


bottom of page