top of page

Eerste Ondernemers Award Papendrecht komt eraan!

Updated: Sep 13, 2023

PERSBERICHT12 juni 2023

Uitreiking Ondernemers Award Papendrecht Lente 2023 op donderdag 15 juni 2023

WIE IS DE EERSTE PAPENDRECHTSE ONDERNEMER DIE IN HET ZONNETJE WORDT GEZET?

Afgelopen periode hebben gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast de wens uitgesproken om lokale ondernemers meer zichtbaar te laten zijn en om meer onderlinge verbinding mogelijk te maken. Daarom is de Ondernemers Award Papendrecht in het leven geroepen; een award die elk seizoen wordt uitgereikt. Daarnaast is er een jaarlijks event rond de Dag van de Ondernemer (in november), waarbij de jaarprijzen worden uitgereikt.


De jury heeft zich gebogen over een grote lijst met Papendrechtse ondernemers die eruit springen. Om hieruit een eerste winnaar te selecteren was een uitdaging. De jury werkt met criteria en de belangen zijn goed afgewogen. Als een bedrijf nu net niet wint, kan dat een volgende keer aan de beurt zijn.

Op donderdag 15 juni 2023 wordt de eerste Ondernemers Award Papendrecht uitgereikt door wethouder Sophia de Keizer en de voorzitter van de jury, Sinus Lammers van Stout Pijpleidingen en Technische Installaties.


JAARLIJKSE UITREIKING ONDERNEMERSAWARS PAPENDRECHT

Business & Bites komt terug in Papendrecht. Medio november, rond de dag voor de Dag van de Ondernemer, kan ondernemend Papendrecht netwerken. Tijdens de Business & Bites zal ook de uitreiking van de Jaarprijzen van de Ondernemers Award Papendrecht plaatsvinden. Hiervoor is een aantal categorieën in het leven geroepen.

Wil jij de jury inspireren met mooie Papendrechtse bedrijven waarvan jij vindt dat ze in aanmerking komen voor een Award? Kijk op www.ondernemersawardpapendrecht.nl en neem contact op met de jury. Geef ook aan waarom je dat bedrijf wilt nomineren. Houd de media in de gaten om te ontdekken wie de winnaar is van de Lente Award en om te weten wanneer je kunt stemmen voor de Jaar Awards.

11 views

Comments


bottom of page