top of page

Seizoen Awards maakt plaats voor de Jaar Awards

De jury van de Ondernemers Award Papendrecht is een jaar actief. In het afgelopen jaar zijn vier Seizoen Awards uitgereikt. Winnaars waren Barend Romijn, elektrotechniek Van Wijngaarden, sport- en dansstudio Bounce en verkeerschool Ronald. 


In november 2023 zijn de vier Jaar Awards uitgereikt: in de categorie Sociaal Maatschappelijke Impact Fritella, in de categorie Lokale Impact L&B Groep, in de categorie Duurzaamheid Gebroeders De Koning en de publieksprijs voor horeca/winkelplezier ging naar Loes. 


De jury heeft na het eerste jaar een analyse gedaan en kiest ervoor om vanaf nu de Seizoen Award los te laten. Er wordt in het jaar gewerkt naar een hoogtepunt, in de week van de dag van de ondernemer. Tijdens dit hoogtepunt worden de Jaar Awards uitgereikt. Hiervoor kan iedereen de jury enthousiasmeren en inspireren. Dat doe je door op deze website een nominatie te doen. Je geeft daarbij aan waarom deze ondernemer je opvalt. Nomineren kan tot 13 oktober 2024.


Vanaf 18 oktober komt er een stemronde voor de publieksprijs, net als vorig jaar, waarin iedereen stem kan uitbrengen op de toppers voor de publieksprijs. Daarnaast reikt de jury de Jaar Awards uit aan bedrijven die meer business-2-business werken. 


Er komen dus geen Seizoen Awards meer en op dinsdag 12 november is de prijsuitreiking tijdens Business & Bites van de gemeente Papendrecht, speciaal voor de lokale ondernemers in Leonardo hotel. Ben je ondernemer? Reserveer die datum vanaf eind van middag en de avond in je agenda. En wie weet, sta je straks zelf op het podium. 


En voor nu? Laat je stem horen, inspireer de jury met ondernemers die voor jou verschil maken. De jury rekent op je! 
0 views

Comments


bottom of page