top of page

Winter Award Papendrecht komt eraan!

Updated: Mar 15

Papendrecht, 22 januari 2024

Uitreiking Ondernemers Award Papendrecht Winter op donderdag 14 maart 2024


WIE IS DE VOLGENDE PAPENDRECHTSE ONDERNEMER DIE IN HET ZONNETJE WORDT GEZET? 


Gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast willen lokale ondernemers in het zonnetje zetten en lokale samenwerking bevorderen, om zo meer onderlinge verbinding mogelijk te maken. Daarom is de Ondernemers Seizoens Award Papendrecht in het leven geroepen; een award die elk seizoen wordt uitgereikt. Barend Romijn sleepte de eerste Seizoens Award binnen: de Lente Award. Van Wijngaarden Elektro won de Zomer Award en de Herfst Award ging naar sport- en dansstudio Bounce.


Dinsdag 14 november, in de week van de Dag van de Ondernemer, zijn de Jaar Awards uitgereikt. In de categorie Duurzaamheid won Gebr. de Koning, in de categorie Lokale Impact won L&B Groep, en in de categorie Sociaal Maatschappelijke Impact werd Pannenkoekenhuis Fritella de winnaar. Verder won LOES de Jaar Award in de categorie Winkel/Horeca Beleving.


De jury buigt zich voor de Ondernemers Award Papendrecht Winter 2024 over een grote lijst met Papendrechtse ondernemers die eruit springen. Hierbij zijn de nominaties van bedrijven die via deze site binnenkomen erg behulpzaam. Wil jij een bedrijf nomineren? Klik hier.

De jury werkt met criteria en de belangen worden goed afgewogen. Als een bedrijf nu net niet wint, kan dat een volgende keer aan de beurt zijn.


Op donderdag 14 maart 2024 wordt de volgende Seizoens Ondernemers Award Papendrecht uitgereikt door Sophia de Keizer, wethouder financiën, economie en communicatie, en de jury.


Houd de media in de gaten om te ontdekken wie de winnaar wordt van de Winter Award.

6 views

Commentaires


bottom of page