top of page

Tweede Ondernemers Award Papendrecht komt eraan!

Updated: Sep 13

PERSBERICHT 4 september 2023

Uitreiking Ondernemers Award Papendrecht Zomer 2023 op donderdag 7 september 2023


WIE IS DE TWEEDE PAPENDRECHTSE ONDERNEMER DIE IN HET ZONNETJE WORDT GEZET? 


Gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast willen lokale ondernemers zichtbaarder maken om onderlinge verbinding meer mogelijk te maken. Daarom is de Ondernemers Award Papendrecht in het leven geroepen; een award die elk seizoen wordt uitgereikt. Barend Romijn sleepte de eerste award binnen: de Lente Award. Binnenkort wordt de Zomer Award uitgereikt. Daarnaast worden op 14 november, in de week van de Dag van de Ondernemer, de Jaar Awards uitgereikt. De Jaar Award is er in de categorie Duurzaamheid, Lokale Impact en Sociaal Maatschappelijke Impact. Verder is er de categorie Winkelplezier.De jury heeft zich, voor de Ondernemers Award Papendrecht Zomer 2023, gebogen over een grote lijst met Papendrechtse ondernemers die eruit springen. Om hieruit een winnaar te selecteren, was een uitdaging. De jury werkt met criteria en de belangen zijn goed afgewogen. Als een bedrijf nu net niet gewonnen heeft, kan dat een volgende keer aan de beurt zijn.

Op donderdag 7 september 2023 wordt de tweede Ondernemers Award Papendrecht uitgereikt door Sophia de Keizer, wethouder financiën, economie en communicatie, en jurylid Robert van Campenhout van Parktrust.


JAARLIJKSE UITREIKING ONDERNEMERS AWARD PAPENDRECHT


Business & Bites komt terug in Papendrecht. Op dinsdag 14 november kan ondernemend Papendrecht netwerken en het ondernemerschap vieren. Tijdens Business & Bites zal ook de uitreiking plaatsvinden van de Jaarprijzen van de Ondernemers Award Papendrecht.

Wil jij de jury inspireren met mooie Papendrechtse bedrijven, waarvan jij vindt dat ze in aanmerking komen voor een Award? Kijk op www.ondernemersawardpapendrecht.nl en neem contact op met de jury via e-mailadres welkom@ondernemersawardpapendrecht.nl. Geef hierbij aan waarom je dat bedrijf wilt nomineren.


Houd de media in de gaten om te ontdekken wie de winnaar is van de Zomer Award en om te weten wanneer je kunt stemmen voor de Jaar Awards.

3 views
bottom of page