top of page

Van Wijngaarden winnaar Ondernemers Award Papendrecht Zomer 2023

PERSBERICHT7 september 2023 

Op donderdagmiddag 7 september is Erwin van Wijngaarden van Van Wijngaarden Elektrotechniek overvallen door Sophia de Keizer, wethouder Economie, en Robert van Campenhout namens de jury van de Ondernemers Award Papendrecht. 

WINNAAR

Op deze zonnige middag werd de speciaal ontworpen award aan Erwin van Wijngaarden overhandigd als tweede winnaar van de Ondernemers Award Papendrecht. Sophia de Keizer reikte de award uit, vergezeld van een bos bloemen. Robert van Campenhout bood de oorkonde en het juryrapport aan en lichtte toe waarom Van Wijngaarden de prijs heeft gewonnen. 


ZOMER AWARD 

De jury looft elk seizoen een prijs uit aan een Papendrechtse ondernemer die zich positief onderscheidt, en de Zomer Award is voor Van Wijngaarden Elektrotechniek. In het juryrapport wordt het familiebedrijf vooral geprezen om zijn goede service, innovaties en maatschappelijke impact. Gedegen vakwerk en juiste adviezen zorgen voor loyale klanten. En Van Wijngaarden valt hiermee, als echt Papendrechts bedrijf met oog voor duurzaamheid, positief op.  


AAICHIE 

De award is ontworpen door het organisatiecomité van Papendrecht Verrast en is vormgegeven door scheepswerf Matena. En met een kei van Vego als sokkel is het een unieke Aaichie geworden. Gemaakt vóór en dóór Papendrechters. 

Wil jij de jury inspireren met mooie Papendrechtse bedrijven waarvan jij vindt dat ze in aanmerking komen voor een Award? Kijk op www.ondernemersawardpapendrecht.nl en neem contact op met de jury. Geef ook aan waarom je dat bedrijf wilt nomineren.   Houd de media in de gaten om te ontdekken wie de winnaar is van de Herfst Award, om te weten wanneer je kunt stemmen voor de Jaar Awards en voor meer informatie over de uitreiking van de Jaar Award op 14 november 2023.

15 views

Comments


bottom of page