top of page
Winnaar Seizoens Award - Lente 2023

Seizoens Award - Lente 2023

Op donderdagmiddag 15 juni is Jasper ’t Jong van electro-speciaalzaak Barend Romijn overvallen door wethouder Economie Sophia de Keizer en Sinus Lammers als voorzitter van de jury van de Ondernemers Award Papendrecht. 
 
WINNAAR
Op deze zonnige middag werd de speciaal ontworpen award aan Jasper ’t Jong overhandigd als eerste winnaar van de Ondernemers Award Papendrecht. Sophia de Keizer reikte de award uit, vergezeld van een bos bloemen. Sinus Lammers bood de oorkonde en het juryrapport aan en lichtte toe waarom Barend Romijn de prijs heeft gewonnen. 

LENTE AWARD 
De jury looft elk seizoen een prijs uit aan een Papendrechtse ondernemer die zich positief onderscheidt, en de eerste prijs, de Lente Award, is voor Barend Romijn. In het juryrapport wordt de electro-speciaalzaak vooral geprezen om zijn goede service en meedenken met zijn klanten. Zijn oprechte adviezen zorgen ervoor dat zijn klanten loyaal worden. En Barend Romijn valt hiermee, als echt Papendrechts bedrijf zonder landelijk opererend filiaal, positief op. 

bottom of page