top of page

Jaar Award 2023 | Frittella
winnaar categorie Sociaal Maatschappelijke Impact

Christiaan van Engen: 

‘We zijn uiteraard erg trots op deze mooie blijk van waardering! Het is een mooie beloning voor onze medewerkers in ons jubileumjaar.’

Pannenkoekenhuis Fritella is niet zomaar een eetgelegenheid, maar gaat verder dan alleen heerlijke pannenkoeken en andere gerechten serveren. Het is ook een leer-werkbedrijf dat mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt werk biedt, een kans gunt en hoop geeft. Fritella is al tien jaar een plek waar iedereen welkom is; ongeacht status, achtergrond of beperking. Het bedrijf is een toonbeeld van wat je kunt betekenen en bereiken, wanneer mensen samenwerken en geloven in de kracht van het individu.  

Papendrecht viert ondernemerschap en zet winnaars in het zonnetje 

Op dinsdagavond 14 november 2023 vond in het Leonardo Hotel voor het eerst sinds jaren Business & Bites plaats, met als hoogtepunt de door Gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast georganiseerde Ondernemers Award Papendrecht. 

Gemeente Papendrecht trakteerde Papendrechtse ondernemers op een mooie netwerkavond onder het genot van een hapje en een drankje; in de week van de Dag van de Ondernemer.  

De gemeente is trots op het ondernemerschap en hoe grote en kleinere entrepreneurs het verschil maken: lokaal, nationaal en zelfs internationaal. Het voltallige college van B&W was aanwezig om alle gasten te verwelkomen. 

Onder de gasten waren ook de winnaars van de eerste twee Seizoen Awards: Barend Romijn - Jasper 't Jong - en Van Wijngaarden Elektrotechniek - Erwin van Wijngaarden. Bovendien waren de oprichters van deze ondernemingen, resp. Barend Romijn en, de vader van Erwin, Jan van Wijngaarden, aanwezig. Evert ten Napel was de host die op een ontspannen manier de leiding nam en zorgde voor een vlot en inspirerend intermezzo. 

In de categorie Duurzaamheid gaat de lof naar de lokale aannemer Gebr. de Koning.  De meeste Lokale Impact maakt L&B Groep en LOES is de winnaar van de Jaar Award categorie Winkel/Horeca Beleving. 

bottom of page