top of page

Jaar Award 2023 | L&B Groep
winnaar categorie Lokale Impact

logo-LenB_edited.png

Bertjan Scheepbouwer: 

Behalve lovende woorden was er ook een prachtig beeldje van ‘Aaichie’
uit handen van wethouder Sophia De Keizer. Dat we na afloop ook nog op de foto mochten met burgemeester Margreet van Driel maakte de avond helemaal af.’

L&B is een trots Papendrechts bedrijf met personeel dat, overeenkomstig hun beleid, zo veel mogelijk op maximaal 10 tot 15 minuten van ‘de zaak’ woont. Een belangrijke werkgever voor
Papendrecht, die graag investeert in zijn mensen. L&B staat erom bekend diensten en producten actief bij Papendrechtse bedrijven en winkels af te nemen.  Met het sponsoren van veel initiatieven, vooral op sportief gebied, laat L&B zien hoe betrokken ze zijn bij Papendrecht. Vooral de korfbalsport draagt L&B op handen, maar ook de jaarlijkse Verenigingsrun en het support dat Roy Hoornweg de afgelopen jaren kreeg vallen op. 

Papendrecht viert ondernemerschap en zet winnaars in het zonnetje 

Op dinsdagavond 14 november 2023 vond in het Leonardo Hotel voor het eerst sinds jaren Business & Bites plaats, met als hoogtepunt de door Gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast georganiseerde Ondernemers Award Papendrecht. 

Gemeente Papendrecht trakteerde Papendrechtse ondernemers op een mooie netwerkavond onder het genot van een hapje en een drankje; in de week van de Dag van de Ondernemer.  

De gemeente is trots op het ondernemerschap en hoe grote en kleinere entrepreneurs het verschil maken: lokaal, nationaal en zelfs internationaal. Het voltallige college van B&W was aanwezig om alle gasten te verwelkomen. 

Onder de gasten waren ook de winnaars van de eerste twee Seizoen Awards: Barend Romijn - Jasper 't Jong - en Van Wijngaarden Elektrotechniek - Erwin van Wijngaarden. Bovendien waren de oprichters van deze ondernemingen, resp. Barend Romijn en, de vader van Erwin, Jan van Wijngaarden, aanwezig. Evert ten Napel was de host die op een ontspannen manier de leiding nam en zorgde voor een vlot en inspirerend intermezzo. 

In de categorie Duurzaamheid gaat de lof naar de lokale aannemer Gebr. de Koning.  De meeste Sociaal Maatschappelijke Impact maakt Frittella en LOES is de winnaar van de Jaar Award categorie Winkel/Horeca Beleving. 

bottom of page