top of page
Winnaar Seizoens Award - Zomer 2023

Seizoens Award - Zomer 2023

Op donderdagmiddag 7 september is Erwin van Wijngaarden van Van Wijngaarden Elektrotechniek overvallen door Sophia de Keizer, wethouder Economie, en Robert van Campenhout namens de jury van de Ondernemers Award Papendrecht. 
 
WINNAAR

Op deze zonnige middag werd de speciaal ontworpen award aan Erwin van Wijngaarden overhandigd als tweede winnaar van de Ondernemers Award Papendrecht. Sophia de Keizer reikte de award uit, vergezeld van een bos bloemen. Robert van Campenhout bood de oorkonde en het juryrapport aan en lichtte toe waarom Van Wijngaarden de prijs heeft gewonnen. 

ZOMER AWARD 

De jury looft elk seizoen een prijs uit aan een Papendrechtse ondernemer die zich positief onderscheidt, en  de Zomer Award is voor Van Wijngaarden Elektrotechniek. In het juryrapport wordt het familiebedrijf vooral geprezen om zijn goede service, innovaties en maatschappelijke impact. Gedegen vakwerk en juiste adviezen zorgen voor loyale klanten. En Van Wijngaarden valt hiermee, als echt Papendrechts bedrijf met oog voor duurzaamheid, positief op.  

bottom of page