top of page

Jaar Award 2023 | Gebr. De Koning
winnaar categorie Duurzaamheid

logo_GebrDeKoning.png

Mark Lommerde

‘We zijn blij verrast winnaar te zijn van de Ondernemers Award Papendrecht in de categorie Duurzaamheid. Een eervolle award en het past bij de missie om zuinig te zijn op de aarde.’

Een bekende naam in de  grond-, weg- en waterbouw en al sinds 1900 te vinden op het Oosteind. Gebr. De Koning steekt zijn energie in duurzaam ondernemen en zoekt naar een gezonde balans tussen profit, planet en people. Al ruim tien jaar is het bedrijf als MKB-onderneming bewust van zijn CO2-footprint. Verder investeren ze  in innovatieve oplossingen die gericht zijn op besparing van het milieu. De medewerkers van Gebr. De Koning zijn hun kapitaal. Ze krijgen mogelijkheden om opleidingen te volgen, en daarnaast is er oog voor veilig werken met de juiste arbo-voorzieningen. 

Papendrecht viert ondernemerschap en zet winnaars in het zonnetje 

Op dinsdagavond 14 november 2023 vond in het Leonardo Hotel voor het eerst sinds jaren Business & Bites plaats, met als hoogtepunt de door Gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast georganiseerde Ondernemers Award Papendrecht. 

Gemeente Papendrecht trakteerde Papendrechtse ondernemers op een mooie netwerkavond onder het genot van een hapje en een drankje; in de week van de Dag van de Ondernemer.  

De gemeente is trots op het ondernemerschap en hoe grote en kleinere entrepreneurs het verschil maken: lokaal, nationaal en zelfs internationaal. Het voltallige college van B&W was aanwezig om alle gasten te verwelkomen. 

Onder de gasten waren ook de winnaars van de eerste twee Seizoen Awards: Barend Romijn - Jasper 't Jong - en Van Wijngaarden Elektrotechniek - Erwin van Wijngaarden. Bovendien waren de oprichters van deze ondernemingen, resp. Barend Romijn en, de vader van Erwin, Jan van Wijngaarden, aanwezig. Evert ten Napel was de host die op een ontspannen manier de leiding nam en zorgde voor een vlot en inspirerend intermezzo. 

In de categorie Sociaal Maatschappelijke Impact gaat de lof naar Pannenkoekenhuis Frittella.  De meeste Lokale Impact maakt L&B Groep en LOES is de winnaar van de Jaar Award categorie Winkel/Horeca Beleving. 

bottom of page